RONIA slog ju ner som en bomb med singeln Ghost och gjorde redaktionen här på Popmuzik helt till oss med sin mörka och spännande musik. Nu är det dags för sångerskan att äntligen följa upp singeln, vilket hon gör med The other side.

Favoriter Apple Music

Nya singeln bjuder oss på en pulserande produktion som jag fastnade för vid första lyssningen. Sjukt snyggt och lägg sedan till en grym melodi som lyfts fram av sångerskans röst. Med dessa två singlar har RONIA verkligen börjat på topp.

Om singeln berättar sångerskan:

The other side är inspirerad av min favoritfilm och bok Coraline. Precis som filmen skildrar den här låten att saker ibland kan verka lovande i början, men att de i slutändan ändå visar sig vara ruttna. I det här fallet är den andra sidan av ett till synes perfekt förhållande egentligen precis tvärtom.”

The other side är tagen från RONIAs kommande debutalbum som den 21-åriga artisten släpper senare i år. Vi kan knappt vänta!

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.