RONIA slog ju ner som en bomb med singeln Ghost och gjorde redaktionen här på Popmuzik helt till oss med sin mörka och spännande musik. Nu är det dags för sångerskan att äntligen följa upp singeln, vilket hon gör med The other side.

Nya singeln bjuder oss på en pulserande produktion som jag fastnade för vid första lyssningen. Sjukt snyggt och lägg sedan till en grym melodi som lyfts fram av sångerskans röst. Med dessa två singlar har RONIA verkligen börjat på topp.

Om singeln berättar sångerskan:

The other side är inspirerad av min favoritfilm och bok Coraline. Precis som filmen skildrar den här låten att saker ibland kan verka lovande i början, men att de i slutändan ändå visar sig vara ruttna. I det här fallet är den andra sidan av ett till synes perfekt förhållande egentligen precis tvärtom.”

The other side är tagen från RONIAs kommande debutalbum som den 21-åriga artisten släpper senare i år. Vi kan knappt vänta!

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.