RONIA slog ju ner som en bomb med singeln Ghost och gjorde redaktionen här på Popmuzik helt till oss med sin mörka och spännande musik. Nu är det dags för sångerskan att äntligen följa upp singeln, vilket hon gör med The other side.

Popmuzik Podcast

Nya singeln bjuder oss på en pulserande produktion som jag fastnade för vid första lyssningen. Sjukt snyggt och lägg sedan till en grym melodi som lyfts fram av sångerskans röst. Med dessa två singlar har RONIA verkligen börjat på topp.

Om singeln berättar sångerskan:

The other side är inspirerad av min favoritfilm och bok Coraline. Precis som filmen skildrar den här låten att saker ibland kan verka lovande i början, men att de i slutändan ändå visar sig vara ruttna. I det här fallet är den andra sidan av ett till synes perfekt förhållande egentligen precis tvärtom.”

The other side är tagen från RONIAs kommande debutalbum som den 21-åriga artisten släpper senare i år. Vi kan knappt vänta!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.