Kontakt

Hej.

Popmuzik är en Göteborgsbaserad musikblogg som tipsar om ny musik, recenserar album och EP samt intervjuar artister.

Jag tar gärna emot musiktips. Du skickar in din senaste låt via SubmitHub så lyssnar jag på den där. Inkludera gärna en vettig presentation om låten och artisten, samt länkar till bild och sociala medier.

Har du frågor om intervjuer, premiärspelningar, album / EP-recensioner eller annat som lättast tas via mail, skickar du det till Johan Alexed. Tänk dock på att recensioner av album / EP görs väldigt sporadiskt, så se det mer som bonus än något att räkna med.

Tänk på att jag får runt 100 låtar, album och EPs skickad till mig varje dag. Det är tyvärr omöjligt att mäkta med det på en person. Så blir det inget inlägg om just din låt betyder det för den sakens skull inte att den är direkt dålig – det går bara inte att skriva om precis allt.

För att göra det enklare för oss alla: tänk på att jag gillar popmusik.
Låter din musik som Pet Shop Boys, Carly Rae Jepsen, Taylor Swift, Tove Lo eller Justin Biber – då vill jag med all sannolikhet höra det.
Låter det som Stiftelsen, Metallica, Ulf Lundell, Lars Winnerbäck eller hip-hop med alldeles för mycket auto-tune – då är detta definitivt inte rätt forum.

Är det någon bild som finns i bloggen som inte borde vara där eller som bör creddas? Bara att maila så löser jag det.

Medan du ändå är här kan vi tipsa om tre andra sätt att hålla koll på bloggen:
Facebook
Twitter
Instagram

Det finns även möjlighet att stötta bloggen via Patreon. Ett fint sätt att hjälpa en oberoende musikblogg med att tipsa om musik.

Great-Britain-Flag-great-britain-13511748-1920-1200
Hello.
I love to hear your latest single. You can submit your songs though SubmitHub and I will listen to it there.