Dramatiskt och härligt disco-doftande – jo men visst drar det lite åt ABBA-hållet? – blir det när den amerikanska duon The One Eighties släpper singeln No King. Låten i sig är duons andra och följer upp Dead star light som de släppte i somras.

POPMUZIK LOVER 2

No King handlar om en förtryckares bortgång och var i början nära att slängas för att den inte riktigt var i samma stil som duons andra musik. Men som tur var valde de att behålla den och resultatet blev ju riktigt nice, måste jag säga.

Till låten får vi även en härligt skruvad video med just discotema, som hämtat inspiration från Tarantino.

The One Eighties kommer från USA och består av Daniel Cook och Autumn Brand.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011