Den Stockholm-baserade producenten Alvix är tillbaka med ny musik för våra dansgolv och denna gång har han med sig ingen mindre än PHELLY.

Följ på Apple Music

Nya singeln heter Fireworks och den kommer sätta just fyrverkeri på dansgolven.
Här bjuds vi på ett skönt studsigt beat som verkligen får en att vilja dansa. Till det får vi ett läckert gitarrspel, som fick mig att tänka på ATBs hit 9 P.M. (tillI come) från slutet av 90-talet. Skön känsla ändå, för det var ju en grym hit när det begavs sig.
På det hela lägger PHELLY sin sång och gör Fireworks till en given EDM-hit som funkar lika bra på dansgolven som i spellistorna.

När alla bitar fallit på plats är det en dansant sommarhit om just spänningen mellan personerna på dansgolven som i sig då skapar fyrverkeri.

Om du vill bli tipsad om mer EDM-singlar i bloggen så ska du bokmärka Popmuzik i din webbläsare samt lägga en genväg till bloggen på hemskärmen i din mobil. På det viset har du ny musik ett klick bort och du glömmer inte bort att besöka Sveriges bredaste musikblogg som uppdaterad dagligen med ny musik.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011