The High Plains Drifters är tillbaka i bloggen med singeln He reminds me of you och den lekfulla musikvideo som nu släppts för singeln.

Favoriter Apple Music

Tidigare i år släpptes singeln The one that got away vars video blev en stor hit. Så nu när det var dags för att skapa ännu en video samlades samma team för att göra om och göra ännu bättre helt enkelt. Sagt och gjort. Resultatet är en läcker historia om åtrå, makt och fetischer.

Låten i sig bjuder på en hitig mix av pop och rock med en synthig produktion i grunden som jag tror kommer tillfredsställa många av bloggens följare. På sång hör vi Christina Benedetto och du hör, samt ser, resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.