Foggy Arendt är en trio från Luleå, vars musik är som ett hopkok av alternativ rock, indierock, britpop och postpunk. Den kombinationen märks på bandets senaste singel Ibland som nyligen släppts.

Popmuzik Lover Patreon

Här bjuds vi på ösig basgång tillsammans med taktfasta trummor och medryckande gitarrer. Det är tungt och rockigt, men samtidigt melodiskt vilket gjorde att en popnörd som jag också kunde uppskatta singeln.

Bandet berättar att texten till Ibland skrevs i en lastbilshytt på europaväg 10 söderut i 90 km/h, och handlar om någon sorts identitetskris och ett idiotiskt övertänkande som drabbar en ibland, och triggar känslan av att inte riktigt passa in – varken som sig själv eller som någon annan.

Med singeln får vi ett smakprov från trions kommande debut-EP som är snart trillar ner i din musiktjänst. Om du gillar indierock och indiepop så ska du definitivt bokmärka Popmuzik i din webbläsare samt spara ner bloggen på hemskärmen i mobilen. Bara klicka på delningsknappen i din webbläsare, välj ”Lägg till på hemskärmen”, klart. Då har du nya musiktips en knapptryckning bort och kan dagligen upptäcka och stötta spännande artister.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011