Dags att ta oss ut på dansgolvet här i Popmuzik igen. Det är den belgiske producenten HIDDN som samarbetar med Joakim Lundell och Oceana Heartsong för att ge oss en riktigt dansgolvsrökare med singeln Headphones on.

Följ på Apple Music

Med Oceana Heartsong starka popröst och HIDDN och Joakim Lundells produktion är det en given hit skulle jag säga. En som passar lika bra på dansgolvet som i din pop-spellista.

Med Headphones on följer HIDDN upp hitsingeln Closer to you från i somras och Lundell var ju senast aktuell med Follow tillsammans med JHN.
Oceana Heartsong kommer ursprungligen från Hawaii, men bor numera i Los Angeles. Artisten började släppa musik under fjolåret och senast kunde vi höra henne på singeln One on one.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011