Dags att ta oss ut på dansgolvet här i Popmuzik igen. Det är den belgiske producenten HIDDN som samarbetar med Joakim Lundell och Oceana Heartsong för att ge oss en riktigt dansgolvsrökare med singeln Headphones on.

Favoriter Apple Music

Med Oceana Heartsong starka popröst och HIDDN och Joakim Lundells produktion är det en given hit skulle jag säga. En som passar lika bra på dansgolvet som i din pop-spellista.

Med Headphones on följer HIDDN upp hitsingeln Closer to you från i somras och Lundell var ju senast aktuell med Follow tillsammans med JHN.
Oceana Heartsong kommer ursprungligen från Hawaii, men bor numera i Los Angeles. Artisten började släppa musik under fjolåret och senast kunde vi höra henne på singeln One on one.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.