Förra året tog Peg Parnevik svenska folket med storm under sin medverkan i Så mycket bättre. Hennes tolkningar har gått rakt in i hjärtat på miljontals lyssnare och äntligen ser den breda massan hennes självklara stjärnglans.

Popmuzik Lover Patreon

Inför årets först låtsläpp har Peg teasat kraftigt på sociala där hon delat med sig av självsäkra klipp från en dansstudio iklädd 80-talstrikåer. När låten nu släpps faller bitarna på plats och Svett presenterar en retrodoftande-produktion med tydliga trummor och skira syntar. Refrängen går i sann Peg-anda och matchar hennes kaxiga popprinsessa-attityd oförskämt bra. Texten är briljant konstruerad och lyfter upp vilket brustet hjärta som helst, mest förtjust är jag i det Olivia Rodrigo-doftande sticket.

Det är slut på att slå i underläge, istället har peg fått in en knock-out och tagit sig till den absoluta toppen av Sveriges största artister. Har ni en chans att se henne live under den pågående turnén Golfarens Dotter så ta tillfället i akt. Till Göteborg och Pustervik kommer hon den 6 april. Så missa henne inte där. Sedan tycker jag att du ska bokmärka bloggen eller följa den i din RSS-läsare, så att du inte missar fler musiktips som detta. Nya inlägg kommer ut i bloggen varje dag, så den är värd att besöka ofta.

Vad tyckte du?
+1
4
+1
1
+1
0
+1
0
+1
1
+1
2
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011