Banners för Patreons

Från och med nu kommer Patreons att få tillgång till banners i bloggen.
I och med att jag gärna stöttar de som stöttar mig, är banners ett mervärde för att man regelbundet väljer att stötta bloggen som Patreon.

Jag känner dock att det behövs någon form av minikrav för att få tillgång till banners. Så med det har jag lagt upp två nivåer för att kvalificera sig för att få med banners i bloggen:

✔️Stöttar med mellan 215 kr till 399 kr i månaden har man möjlighet att få med en banner under max 10 dagar under den aktuella månaden. (Nivåerna för 6 eller 9 låtar / månad)

✔️Stöttar man 400 kr eller mer i månaden har man möjlighet att få med två olika banners i månaden under max 10 dagar var under den aktuella månaden. (Nivåerna för 12 eller 20 låtar / månad)

De som varit Patreons i över ett år kommer att ibland även bli erbjudna banners i samband med en ny release. På detta sätt kan även de som inte har behov av ett högre Patreon-medlemskap få möjlighet till banners i bloggen. Men inte garanterat vid varje release och månad, så som de som har de högre nivåerna.

Banners placeras slumpmässigt ut i inledningen och i slutet av varje inlägg och är 1600 x 550. Underlag för banners behöver vara anpassade till den storleken.
Länk från banner går till musikplattform, samlingssida för musiken, sociala medier eller arrangörssida. Bloggen lägger enbart upp banners vars innehåll har en koppling till bloggen så som musik/underhållning, artist eller evenemang. Med andra ord är det inte tillåtet med banners för spel, politik, alkohol, kreditinstitut eller liknande. Detta är ju trots allt en musikblogg.
Banners är aktiva i 10 dagar som standard. Vill man ha kortare tid får man säga till. Man kan bara ha en och samma banner i en månad. Har man inget nytt underlag för en banner är det bättre att avstå en månad.

Att vara Patreon innebär att man stöttar bloggens arbete med att lyfta fram musik och gå igenom all inskick av musik.
Det är inskick av musik som kommer från Patreons som vi garanterat lyssnar på och återkopplar om. Sedan är det artister som är Patreons eller de artister som ligger på PR- eller musikbolag som är Patreons vi prioriterar för intervjuer.

Du kan bli Patreon här.