Banners för Patreons

You have an English version of this page here.

Från och med nu kommer Patreons att få tillgång till banners i bloggen.
I och med att jag gärna stöttar de som stöttar mig, är banners ett mervärde för att man regelbundet väljer att stötta bloggen som Patreon.

Jag känner dock att det behövs någon form av minikrav för att få tillgång till banners. Så med det har jag lagt upp två nivåer för att kvalificera sig för att få med banners i bloggen:

✔️Har du valt 3, 6 eller 9 inskick i månaden du möjlighet att få med en banner under max 14 dagar under den aktuella månaden.

✔️Har du valt 12 eller 20 inskick i månaden du möjlighet att få med två banners under max 14 dagar under den aktuella månaden.

De som varit Patreons med en lägre nivå i över ett år kommer att ibland även bli erbjudna banners i samband med en ny release. På detta sätt kan även de som inte har behov av ett högre Patreon-medlemskap få möjlighet till banners i bloggen. Men inte garanterat vid varje release och månad, så som de som har de högre nivåerna.

Banners placeras slumpmässigt ut i inledningen och i slutet av varje inlägg och är 1900 x 1100. Underlag för banners behöver vara anpassade till den storleken.
Länk från banner går till musikplattform, samlingssida för musiken, sociala medier eller arrangörssida. Bloggen lägger enbart upp banners vars innehåll har en koppling till bloggen så som musik/underhållning, artist eller evenemang. Med andra ord är det inte tillåtet med banners för spel, politik, alkohol, kreditinstitut eller liknande. Detta är ju trots allt en musikblogg.
Banners är aktiva i 14 dagar som standard. Vill man ha kortare tid får man säga till. Man kan bara ha en och samma banner i en månad. Har man inget nytt underlag för en banner är det bättre att avstå en månad.

Att vara Patreon innebär att man stöttar bloggens arbete med att lyfta fram musik och gå igenom all inskick av musik.
Det är inskick av musik som kommer från Patreons som vi garanterat lyssnar på och återkopplar om. Sedan är det artister som är Patreons eller de artister som ligger på PR- eller musikbolag som är Patreons vi prioriterar för intervjuer.

Du kan bli Patreon här.

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011