Amskøld fortsätter att skämma bort oss med sina grymma poplåtar. Idag släpper han sitt nya alster, Enemy som är fjärde singeln från hans kommande EP som släpps senare i år.
Än en gång bjuds vi på starka melodier och skönt medryckande produktion samtidigt som sångaren sjunger om att vara sin egna fiende.

Apple Music Svensk Pop

“Jag ville skriva om hur det ofta känns som att jag låter min egna fiende vinna över mig. Låten beskriver olika problem som jag har haft med psykisk ohälsa och hur jag önskar att jag kunde vara någon som kan vinna över min inre fiende. Ibland förstör jag för mig själv och sätter hinder, och låten beskriver den frustration jag känner när det händer. Detta är den mest sårbara och ärliga låten som jag har släppt hittills, och jag tror att många kommer kunna relatera till hur det är att vara för hård mot sig själv.”

Jag blir ju alltid så imponerad när någon gör en så storslagen poplåt och samtidigt lyckas göra den personlig och ärlig i texten. Sedan blir det extra snyggt med Amskølds register i sången, där han kan gå från mjuk och sårbar till stark och kraftfull inom loppet av tre minuter.

Nu ser jag fram emot att få höra hela EP:n med Amskøld. Den som väntar på något gott, som det heter…

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.