Det är bara en tidsfråga innan KAIRO är namnet på allas läppar. Minns vart ni hörde det. Uppfödda i Huston består denna R&B-duo av tvillingbröderna Ej och Ak.

Favoriter Apple Music

Nysläppta Brokenhearted är del av en dubbelsingel från deras kommande EP Return To Sender. Här varvar sångarna luftiga vokaler med klockren melodi och organisk produktion. Allra mest förtjust är jag i den stämningsfulla harpan som subtilt är med genom hela lyssningen. Tack vare snygga simpla melodiska grepp skapar de en dynamisk lyssning där rytmerna varvas mellan mer komplexa och enkla. Något som bidrar till en helhet som känns levande och ständigt överraskande.

Då båda bröderna står blott i början av sin karriär och det ska bli spännande att följa deras resa som med all sannolikhet lär bli långlivad. I nuläget har de fått uppmärksammande från några av de största popmagazin i världen och därtill Zane Lowe på Apple Music.
I videon till Brokenhearted ser vi pojkarna växa från barn till män vid varandras sida.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011