Enoka är tillbaka i bloggen och denna gång har hon duon Beyond Odd med sig för att leverera den dansanta singeln Free.

Följ på Apple Music

Här bjuds vi på en medryckande poplåt med upplyftande och stärkande tema att bryta sig fri från de krafter som vill bryta ner en, så att man ska formas efter dem. Men här uppmanas vi istället bryta oss loss från allt dåligt och jaga ens dröm. Ett härligt tema till en härlig låt skulle jag jag säga.

Låten är som sagt ett samarbete mellan Enoka samt Viktor Friberg och Viktor Sjöström i Beyond Odd. Till sin hjälp har de även haft låtskrivaren och producenten Gabriel Ottosson. Han har tidigare bland annat jobbat med Anton Hagman, samt är med i musik-kollektivet Fugitive Familia i Malmö.

Vad tycker du om samarbetet och nya singeln Free?
Om du uppskattar att hitta nya låtar i bloggen får du gärna stötta jobbet med Popmuzik som Patreon. Det gör det möjligt att driva bloggen vidare samt gör så att fler artister synas på plattformen. Tack.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
4
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011