Efter ett litet break från trist svensk vinter kommer Hanna Ferm tillbaka med solkysst hy och ny energi. I början av året släppte artisten den vackra balladen Mellanrum, nu följer hon upp med Om jag inte kan leva med dig varför dör jag då utan dig. Här sjunger artisten om bitterljuv hjärtesorg och delar med sig av spillrorna efter ett uppbrott. Likt en konstnär målar Hanna upp palettens alla färger genom ömsint sång och ärlig text. Produktionen drivs framåt av svävande elgitarr och ett R&B-influerat beat som ackompanjeras av dynamisk melodi och Hannas oklanderliga stämma. Det här känns som en kandidat till vårens låt!?
Om du gillar att upptäcka låtar av Hanna och andra grymma popartister här i Popmuzik så tycker jag du ska bli Patreon och stötta bloggen. Det är ett fint sätt att visa uppskattning för alla timmar som plöjs ner i bloggen så du kan upptäcka ny musik dagligen.

Popmuzik Lover Patreon

Om jag inte kan leva med dig varför dör jag då utan dig är skrivit tillsammans med David Björk, Maria Smith och Louise Lennartsson. Såhär säger sångerskan om det nya släppet:

Det är en gitarrdriven sommarluktade poplåt som beskriver avslutet på den där relationen som är fördärvad sen länge, som man ändå inte tycks kunna släppa taget om.”

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011