Hildur Ottilia släppte nyligen den kaxiga singeln Glamour. En låt på vilken sångerskan med glimten i ögat sjunger om att leva livet i överflöd och få allt man pekar på.
Nu är det dags för musikvideon att ha premiär här i bloggen. En video som bygger helt på DIY-glamour och är sjukt underhållande och följer stilen i låten där Hildur får vara glamourös och posera framför Patrik Rising och Ben Alexis kameror.

Om arbetet med videon berättar Hildur för bloggen:

”I musikvideon för Glamour ville vi kanalisera dekadens och överflöd (fast med independent-artistbudget och inte Beyoncé-budget) à la Bondbrud. Jag hyrde in en kungspytonorm och en skäggagam och fick låna märkeskläder av släkt och vänner. Fick med mig några killar och faktiskt en labradoodle, men den kom tyvärr inte med i videon. Mycket inspiration kommer också från typiska hiphop- och rapvideos med mycket vapen, tjejer och märkeskläder, vi ville vända på det lite.”

Du ser resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.