Hildur Ottilia släppte nyligen den kaxiga singeln Glamour. En låt på vilken sångerskan med glimten i ögat sjunger om att leva livet i överflöd och få allt man pekar på.
Nu är det dags för musikvideon att ha premiär här i bloggen. En video som bygger helt på DIY-glamour och är sjukt underhållande och följer stilen i låten där Hildur får vara glamourös och posera framför Patrik Rising och Ben Alexis kameror.

Följ på Apple Music

Om arbetet med videon berättar Hildur för bloggen:

”I musikvideon för Glamour ville vi kanalisera dekadens och överflöd (fast med independent-artistbudget och inte Beyoncé-budget) à la Bondbrud. Jag hyrde in en kungspytonorm och en skäggagam och fick låna märkeskläder av släkt och vänner. Fick med mig några killar och faktiskt en labradoodle, men den kom tyvärr inte med i videon. Mycket inspiration kommer också från typiska hiphop- och rapvideos med mycket vapen, tjejer och märkeskläder, vi ville vända på det lite.”

Du ser resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.