Hildur Ottilia släppte nyligen den kaxiga singeln Glamour. En låt på vilken sångerskan med glimten i ögat sjunger om att leva livet i överflöd och få allt man pekar på.
Nu är det dags för musikvideon att ha premiär här i bloggen. En video som bygger helt på DIY-glamour och är sjukt underhållande och följer stilen i låten där Hildur får vara glamourös och posera framför Patrik Rising och Ben Alexis kameror.

Favoriter Apple Music

Om arbetet med videon berättar Hildur för bloggen:

”I musikvideon för Glamour ville vi kanalisera dekadens och överflöd (fast med independent-artistbudget och inte Beyoncé-budget) à la Bondbrud. Jag hyrde in en kungspytonorm och en skäggagam och fick låna märkeskläder av släkt och vänner. Fick med mig några killar och faktiskt en labradoodle, men den kom tyvärr inte med i videon. Mycket inspiration kommer också från typiska hiphop- och rapvideos med mycket vapen, tjejer och märkeskläder, vi ville vända på det lite.”

Du ser resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011