Hildur Ottilia släppte nyligen den kaxiga singeln Glamour. En låt på vilken sångerskan med glimten i ögat sjunger om att leva livet i överflöd och få allt man pekar på.
Nu är det dags för musikvideon att ha premiär här i bloggen. En video som bygger helt på DIY-glamour och är sjukt underhållande och följer stilen i låten där Hildur får vara glamourös och posera framför Patrik Rising och Ben Alexis kameror.

Nordiska Favoriter

Om arbetet med videon berättar Hildur för bloggen:

”I musikvideon för Glamour ville vi kanalisera dekadens och överflöd (fast med independent-artistbudget och inte Beyoncé-budget) à la Bondbrud. Jag hyrde in en kungspytonorm och en skäggagam och fick låna märkeskläder av släkt och vänner. Fick med mig några killar och faktiskt en labradoodle, men den kom tyvärr inte med i videon. Mycket inspiration kommer också från typiska hiphop- och rapvideos med mycket vapen, tjejer och märkeskläder, vi ville vända på det lite.”

Du ser resultatet här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.