Den alternativa pop-/rockduon Rebel Kicks ger oss en tillflykt för dagdrömmar om i singeln We Should Go Missing. Sprudlande melodi, kraftfulla körer och en svepande synthpopslingor kulminerar mot slutet i allsångskör.

Svensk Pop

Låten skrevs och spelades in tillsammans med Jackson Hoffman och Ryder Stuart och ämnar beskriva det ultimata nirvana.

 ”Att hitta det inre lugnet vi alla söker, befria ditt sinne från de dagliga stress och oro som vi alla hanterar.” 

Rebel Kicks

Vi erbjuds här alltså en eskapism där vi kan förlora oss i riffiga gitarrer och ösiga trummor.

Rebel Kicks är en New York City-baserad duo som skapar alternativ pop under ledning av bröderna Anthony och Steven Babino. Musiken har hyllats för att vara avväpnande personlig och lätt att relatera till. Deras låtar innehåller allt från syntar, el-gitarriff och iögonfallande hooks för en dynamisk och uppfinningsrik ljudbild.

Sedan starten har Rebel Kicks sett växande framgång, med flera låtar på bland annat MTV och Showtime som lockar fans över hela världen. Som mest kända är de dock för sina energiskt liveframträdanden, där de bland annat öppnat för akter som Foo Fighters, Blink-182 och Mac Miller.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.