Miriam Bryant har länge drömt om att göra musik på finska, men inte vågat ta steget förrän nu! När artisten släpper Mustelmilla (Mi amor) är det med stolthet för sina finska rötter.

DOLBY ATMOS

”Finskheten har man inte alltid fått vara stolt över i Sverige, nu vill jag omfamna det.”

Miriam Bryant

Minns ni att artisten nyligen släppte ett samarbete med Hooja? På Vem fan e du? hörde vi Miriam sjunga några finska rader, något som var en noggrant placerad ledtråd inför vad som komma skulle. På finska uppger Bryant att hon känner en helt annan närhet och säger att det är hennes kärleksspråk.

Låten är omarbetad med hjälp av Markus Krunegård, ni hör Mustelmilla (Mi amor) här nedan. Gillar du att upptäcka nya låtar i bloggen så tycker jag du ska bli Patreon och stötta arbetet med Popmuzik. Det gör det möjligt att driva bloggen vidare och vara en oas för musikälskaren.

Vad tyckte du?
+1
6
+1
3
+1
0
+1
0
+1
2
+1
1
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011