Visst är det fascinerande att livet som barn innebar en ständigt sackande klocka, timmar fyllda med inget att göra och en värld som känns enorm. För att sedan växa upp och inse att man inte har någon tid och lever inrutad i mönster. Precis detta fångar Miss Li och Eah Jé på singeln Maraton.

Svensk Pop Apple Music

Under förra årets konserter möttes Miss Li och Eah Jés vägar och en ny vänskap tog form. Miss Li bjöd in Eah Jé till studion och resten är historia.

”Det kändes väldigt roligt att gästa på låten med Linda. Det är en ny typ av låt för mig men jag känner igen mig i texten och hela processen att jobba med Linda och Sonny har varit väldigt rolig! hälsar en glad.”

Eah Jé

Maraton är ytterligare ett smakprov från Miss Lis kommande album som guidar oss igenom livets olika stadier. Såhär säger hitmakaren själv om nya singeln.

-I Maraton saknar jag den där tiden när man var barn och bara cyklade ner för gatan utan nåt mål.. Inga måsten, inga krav.
Livet går så fort och ibland känns det som jag bara springer, springer och springer.. men jag kommer aldrig fram.

Om du också gillar att upptäcka nya låtar här i Popmuzik och tycker bloggen fyller en viktig plats genom att lyfta fram det bästa från pop-Sverige, ja då får du gärna också stötta bloggen som Patreon. Det gör det möjligt att driva bloggen vidare som en oas för musikälskaren.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
4
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011