Men så fint detta var!
Med en filmisk känsla målar Lisa Jennifer upp en vacker berättelse om att ha träffat den där personen som kanske kan bli slutet av sagan. Att man efter att ha pussat på så många grodor som bara krossat ens hjärta, tillslut hittat den där prinsen man vill leva lyckliga tillsammans med.

Svensk Pop Apple Music

Det blir till en låt om att våga tro på kärleken igen och man hoppas att den andre känner samma som man själv gör. Det är väldigt romantiskt vill jag lova.

Efter att ha skrivit en hel del låtar om just heartbreak, kände Lisa Jennifer att det helt enkelt var dags för en låt som handlade om att faktiskt hitta kärleken istället. Slutet av sagan blev just den låten.

En svävande popballad som känns som hämtad från en mysig romantisk film. Jag tycke i alla fall detta var väldigt mysigt. Men jag är ju också väldigt svag för just de där charmiga romantiska filmerna – och låtarna, uppenbarligen.

Lisa Jennifer är en 19 årig svenskpop-artist från Örnsköldsvik, som tidigare släppt singlarna Bättre nu och Trötta rosor från en loser. Med tanke på de låtar Jennifer släppt, så är det definitivt ett namn att hålla ögonen på skulle jag säga.

Om du vill höra fler låtar som Slutet av sagan och upptäcka spännande artister i inledningen av karriären, så tycker jag du ska stötta bloggen som Popmuzik Liker eller Popmuzik LoverPatreon. Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för mig att driva bloggen vidare så all hjälp jag kan få på vägen är tacksamt. Tack.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
7
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011