Förra veckan släppte LOVIS singeln Juniregnet, som du även kunde höra här i bloggen. En låt som kom till artisten under en regnig försommarkväll och med det ville LOVIS sätta ton på ett försommar-regn och på nåt sätt få ur sig den melankoliska känslan hon bar på under den tiden. 

Följ på Apple Music

Idag är det dags för musikvideon till den vackra låten att ha premiär här i bloggen.

Videon är sig är producerad av artisten själv, med hjälp av Hamoon Tehrani och Elias Elffors Elfström bakom kameran. Här mixas stillsamma svartvita scener med andra i färg. Bildspråket passar väldigt snyggt till låten skulle jag säga, vilket du kommer märka när du ser videon.
Om arbetet berättar LOVIS för bloggen:

”De små videoklippen (filmat i naturen) är från en promenad i mitt område jag bodde i för just ett år sen. Jag minns att jag filmade dessa naturfilmer med syftet att ha dem till just denna låt på nåt sätt. De kanske inte ser så speciella ut för världen men för mig får dem en väldigt stor betydelse. Jag blir påmind om hur jag kände då och även påmind om platsen jag bodde på då och idag blir jag nostalgisk av att tänka tillbaka på tiden som varit.”

Du ser det fina resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.