Förra veckan släppte LOVIS singeln Juniregnet, som du även kunde höra här i bloggen. En låt som kom till artisten under en regnig försommarkväll och med det ville LOVIS sätta ton på ett försommar-regn och på nåt sätt få ur sig den melankoliska känslan hon bar på under den tiden. 

Popmuzik Popcast

Idag är det dags för musikvideon till den vackra låten att ha premiär här i bloggen.

Videon är sig är producerad av artisten själv, med hjälp av Hamoon Tehrani och Elias Elffors Elfström bakom kameran. Här mixas stillsamma svartvita scener med andra i färg. Bildspråket passar väldigt snyggt till låten skulle jag säga, vilket du kommer märka när du ser videon.
Om arbetet berättar LOVIS för bloggen:

”De små videoklippen (filmat i naturen) är från en promenad i mitt område jag bodde i för just ett år sen. Jag minns att jag filmade dessa naturfilmer med syftet att ha dem till just denna låt på nåt sätt. De kanske inte ser så speciella ut för världen men för mig får dem en väldigt stor betydelse. Jag blir påmind om hur jag kände då och även påmind om platsen jag bodde på då och idag blir jag nostalgisk av att tänka tillbaka på tiden som varit.”

Du ser det fina resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.