FELIN är just nu aktuell med singeln STFU, som kort och gott är en förkortning på Shut the fuck up. En låt som är lika kaxig som titeln och tillsammans med sin punk-pop-produktion är det verkligen 100% energi komprimerad till 142 sekunder.

Svensk Pop Apple Music

Om singeln berättar FELIN:

”Vi, speciellt kvinnor, får lära oss att alltid vara ”the bigger person”. Vi ska inte bli upprörda, arga eller säga rakt ut vad vi tycker. Jag är så otroligt trött på det. Det händer mycket i världen just nu och det känns som vi går bakåt. Folk uttalar sig om saker de inte vet något om, sprider lögner och hat. Jag orkar inte argumentera med såna personer, jag vill bara att de ska ”shut the fuck up”.

Visst är det ett grymt tema och som sagt, att få galna tyckande idioter att hålla käften kan man ju lätt skriva upp på.

STFU (Shut the fuck up) är skriven av sångerskan tillsammans med John Strömberg och Joy Deb och blir då första singeln av en rad nya låtar FELIN kommer att släppa under 2023.
Jag satte mig ner med Elin Blom över Zoom för att snacka lite om nya låten och videon som har premiär här i bloggen idag.

Videon till STFU (Shut the fuck up) är regisserad av Fredrik Etoall och premiär för videon blir det här i bloggen!

FELIN

Vad tyckte du?
+1
3
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011