Efter singlar som Forget och Easy är det nu dags för Welt att släppa Nobody knows me. Här bjuds vi än en gång in i sångerskan elektroniska musiklandskap. Låten i sig har en skön drömliknande känsla över sig, med lekfullheten i arrangemanget som byggs på läckra rytmer som löper genom låten tillsammans med melodierna och Welts mjuka sångröst. Här sjunger sångerskan om känslan när ingen riktigt känner en.

Följ på Apple Music

Welt utvecklar sina tankar om låten för bloggen:

Nobody knows me skrev jag tillsammans med Hannes Torssell (Killen.) och Ida Lunde 2020 när jag bodde i en liten stad i norra Sverige och pluggade musik. Jag hade rest mycket innan och har därför många olika vängrupper och var så trött på att ständigt skapa nya ”minifamiljer” på varje ny plats där jag hamnade. Där mina nya vänner inte visste vad som gjort mig till den jag är och där mina gamla vänner inte hänger med i vad som händer i mitt liv just nu. Låten handlar om den känslan, att man hamnat nånstans mittemellan, där ingen riktigt känner en.”

Vid sidan av sin egna musik skriver Welt, eller Hanna Lilliecreutz som hon egentligen heter, en hel del låtar till andra artister. Än så länge har hon samlat ihop 10 miljoner streams som låtskrivare och topliner. Under sin hittills korta karriär har Hanna skrivit låtar till akter som Gammal, Minelli, k-pop-artisten HeeJin, Björn Holmgren och YES YES för att bara nämna några.

Artistens egna karriär summeras nu med Nobody knows me, som släpps som en EP tillsammans med fyra av hennes tidigare släppta låtar.
För att inte missa alla dagligen musiktips tillsammans med artistintervjuer och krönikor som läggs ut i bloggen så tycker jag du ska spara ner Popmuzik på hemskärmen i din mobil. På det viset påminns du att besöka bloggen regelbundet. Då slipper du missa alla magiska låtar som läggs ut, samt att du även kan aktivera notiser när nya inlägg läggs ut. Bra för musikinspirationen.
Klicka bara på delningsknappen i din webbläsare, välj ”Lägg till på hemskärmen”, klart. 

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011