Hörde jag att julen var runt hörnet? Absolut, själv räknar jag ner dagarna. Men där är vi helt klart olika. Det ska dock tilläggas att det enda sättet för en hopplös julfantast som jag är att omringa mig med stämningsfull julmusik. Så varför inte börja tidigt i år? Särskilt när två av Sveriges absolut största artister gård ihop och ger oss The Magic Is Real. Magin är helt klart på riktigt när Weeping Willows och Lisa Nilsson berättar sagan om julafton. 

Nordiska Favoriter

Den 19 november släpps albumet Songs Of Winter där Weeping Willows presenterar tre nyskrivna spår tillsammans med bandets tolkningar av egna favoritjullåtar. De utlovar något känslosamt och storslaget, precis det som hör julen till! I december åker Weeping Willows ut på turné, där de kommer bjuda på en blandning av deras populäraste låtar och julmusik i en intim sättning.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.