Dags för ännu en jullåt här i bloggen. Denna gång lite mer vemodig, då den handlar om att fira julen ifrån den man älskar. Men absolut ingen tårfylld ballad för den saken skull. Det är en del emotionell inledning och en del medryckande pop som skapar en hoppfull känsla till låten.

Svensk Pop Apple Music

Ett vinterland isär skrev Alex Eklund julen 2021 och bakgrunden till låten inspirerades av pandemin, då folk var tvungna att fira julen på varsitt håll. Sedan har låten fått ligga och gro till sig, men nu var det äntligen dags för den att släppas.

”Låten handlar om längtan till varandra när man är långt ifrån varandra under julen. Men också att man kanske försöker finna tröst i att det är samma måne och stjärnor man ser där uppe på himlen och på så sätt känna att man fortfarande är nära varandra.”

Med singeln ville Alex ge sina följare en liten musik-julklapp, eller som han själv skrev: ”Jag har också alltid varit sugen på att få göra ett riktigt smörigt julomslag till en jullåt och det fick jag äntligen göra nu, haha!”

Det blir mer musik av Alex under 2024, så håll utkik.

Alex Eklund

Vad tyckte du?
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011