Rebecka Molander ger oss en behaglig jullåt som får oss i rätt stämning inför helgerna. Snöflinga var låten Rebecka ville skriva till dem som känner förväntan och glädje kring jul; Men också till dem som under högtiden upplever känslor av ensamhet och förlust. 
Med sin souliga och lite jazziga känsla blir det till en varm jullåt att drömma sig bort till under Decembers kyliga dagar.

Svensk Pop Apple Music

Om singeln berättar Rebecka:

”Jag började skriva Snöflinga i mitt kök för ett år sedan, när min jul inte blev riktigt som jag tänkt mig. Låten skrev jag för att förmedla julstämning både till dem som känner förväntan och glädje kring jul, men också till dem som under högtiden upplever känslor av förlust eller ensamhet. Snöflingan är vacker och magisk, men den är också sårbar och skör i sin korta livslängd. Det är en svensk tolkning av min Christmas cracker och jag hade inte kunnat få till den så bra i studion utan hjälpen jag fick av producenten Peter Bohlin. Med sin absoluta toppmusikalitet hjälpte han mig med rytmiken och fraseringen och det bidrog till att låtens text blir naturlig. Sen spelar Andreas Baw och Anders Lorentzi så magiskt också.”

Med Snöflinga avslutar Rebecka sitt 2023, som bland annat givit oss singlarna Genom molnen och Lämnar lyset på, samt EP:n Through the Rain-Vol 1.

Rebecka Molander

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Covered PSB
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011