Då var det dags för en debutant här i bloggen igen. Eller debutant och debutant. Bakom För Levande & Döda hittar vi Jari Haapalainen som tidigare var med i The Bear Quartet och Martin Hasselgren som är känd som Boy Omega.
De träffades på en Boy Omega-konsert i Berlin och fann varandra musikaliskt via en lång natt på stan och intensiv följande mail-korrespondens. En inspirerad musikalisk process tog form som mynnat ut i en knippe låtar där just 03:15 är först ut.

Här bjuds vi på en komprimerade popkaramell på en minut och 44 sekunder med snygga synthar behagligt beat och lekfulla ljudeffekter. Det är het klart en pop-shot om man säger så, och verkar vara gemensam nämnare för bandets kommande låtar också. Att inte skapa stora epos, utan mer enkla korta poplåtar som gör att man istället kan lyssna fler gånger. För som det heter, en bra låt vill man gärna höra om och om igen. Är den 1:44 så hinner man med många gånger.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.