Då var det dags för en debutant här i bloggen igen. Eller debutant och debutant. Bakom För Levande & Döda hittar vi Jari Haapalainen som tidigare var med i The Bear Quartet och Martin Hasselgren som är känd som Boy Omega.
De träffades på en Boy Omega-konsert i Berlin och fann varandra musikaliskt via en lång natt på stan och intensiv följande mail-korrespondens. En inspirerad musikalisk process tog form som mynnat ut i en knippe låtar där just 03:15 är först ut.

POPMUZIK LOVER 2

Här bjuds vi på en komprimerade popkaramell på en minut och 44 sekunder med snygga synthar behagligt beat och lekfulla ljudeffekter. Det är het klart en pop-shot om man säger så, och verkar vara gemensam nämnare för bandets kommande låtar också. Att inte skapa stora epos, utan mer enkla korta poplåtar som gör att man istället kan lyssna fler gånger. För som det heter, en bra låt vill man gärna höra om och om igen. Är den 1:44 så hinner man med många gånger.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011