Då var det dags för en debutant här i bloggen igen. Eller debutant och debutant. Bakom För Levande & Döda hittar vi Jari Haapalainen som tidigare var med i The Bear Quartet och Martin Hasselgren som är känd som Boy Omega.
De träffades på en Boy Omega-konsert i Berlin och fann varandra musikaliskt via en lång natt på stan och intensiv följande mail-korrespondens. En inspirerad musikalisk process tog form som mynnat ut i en knippe låtar där just 03:15 är först ut.

Apple Music

Här bjuds vi på en komprimerade popkaramell på en minut och 44 sekunder med snygga synthar behagligt beat och lekfulla ljudeffekter. Det är het klart en pop-shot om man säger så, och verkar vara gemensam nämnare för bandets kommande låtar också. Att inte skapa stora epos, utan mer enkla korta poplåtar som gör att man istället kan lyssna fler gånger. För som det heter, en bra låt vill man gärna höra om och om igen. Är den 1:44 så hinner man med många gånger.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.