Artisten Hanna Nutti släpper det tredje spåret från kommande EP:n. På låten Ditt kvarter får hon sällskap av Jakob Hjulström och tillsammans skapar de en organiskt rotad poplåt om brusten kärlek och vemod. 

Popmuzik Podcast

“Det är en låt om längtan efter mer, uppgivenhet över att den man är med inte har samma längtan och ett svårt hejdå. Låten blev komplett när jag blev introducerad till Jakob Hjulström som la sin prägel på låten. Ditt kvarter blev ännu mer självklar som en duett”

Hanna Nutti

Hanna Nuttis vibrato är omedelbart igenkännbart och passar sig alldeles perfekt i denna mid-tempoballaden. Tidigare i år har vi försetts med två riktiga poppärlor på svenska, först i form av Saknar henne mer och därefter Hjärtat utanpå. Båda låtarna speglar Hannas 20-åriga jag och är hämtade från scener, situationer och relationer som berört henne. Om EP:n säger Hanna att det är en beskrivning av sin tjugoårsålder – med bråk, skratt, hjärtesorg, vänskap, lycka, gråt och fylla. Den 26 november landar alla låtarna på minisamlingen Aldrig klar med dig.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011