Artisten Hanna Nutti släpper det tredje spåret från kommande EP:n. På låten Ditt kvarter får hon sällskap av Jakob Hjulström och tillsammans skapar de en organiskt rotad poplåt om brusten kärlek och vemod. 

Favoriter Apple Music

“Det är en låt om längtan efter mer, uppgivenhet över att den man är med inte har samma längtan och ett svårt hejdå. Låten blev komplett när jag blev introducerad till Jakob Hjulström som la sin prägel på låten. Ditt kvarter blev ännu mer självklar som en duett”

Hanna Nutti

Hanna Nuttis vibrato är omedelbart igenkännbart och passar sig alldeles perfekt i denna mid-tempoballaden. Tidigare i år har vi försetts med två riktiga poppärlor på svenska, först i form av Saknar henne mer och därefter Hjärtat utanpå. Båda låtarna speglar Hannas 20-åriga jag och är hämtade från scener, situationer och relationer som berört henne. Om EP:n säger Hanna att det är en beskrivning av sin tjugoårsålder – med bråk, skratt, hjärtesorg, vänskap, lycka, gråt och fylla. Den 26 november landar alla låtarna på minisamlingen Aldrig klar med dig.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.