Artisten Hanna Nutti släpper det tredje spåret från kommande EP:n. På låten Ditt kvarter får hon sällskap av Jakob Hjulström och tillsammans skapar de en organiskt rotad poplåt om brusten kärlek och vemod. 

“Det är en låt om längtan efter mer, uppgivenhet över att den man är med inte har samma längtan och ett svårt hejdå. Låten blev komplett när jag blev introducerad till Jakob Hjulström som la sin prägel på låten. Ditt kvarter blev ännu mer självklar som en duett”

Hanna Nutti

Hanna Nuttis vibrato är omedelbart igenkännbart och passar sig alldeles perfekt i denna mid-tempoballaden. Tidigare i år har vi försetts med två riktiga poppärlor på svenska, först i form av Saknar henne mer och därefter Hjärtat utanpå. Båda låtarna speglar Hannas 20-åriga jag och är hämtade från scener, situationer och relationer som berört henne. Om EP:n säger Hanna att det är en beskrivning av sin tjugoårsålder – med bråk, skratt, hjärtesorg, vänskap, lycka, gråt och fylla. Den 26 november landar alla låtarna på minisamlingen Aldrig klar med dig.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.