Traditioner är viktiga så här vid juletid. Det ska vara Kalle Anka i TV:n, Aladdin på bordet och veganska köttbullar på tallriken. Obsession Of Time håller hårt i traditionerna och för nionde året i rad släpper de en julsingel.

Popmuzik Lover Patreon

Även i år är det en tolkning av en julklassiker och denna gång är den av självaste David Foster, som tillsammans med Linda Thompson-Jenner skrev singeln Grown-up Christmas list 1989. En låt om önskan om en bättre värld. Skriven från en vuxen persons perspektiv till tomten om önskan om en bättre värld med fre och kärlek. Ett budskap lika aktuell idag när vi lever i en värld av krig och polarisering.

Då var det en smörig duett mellan David och Natalie Cole. (Det är ju ändå Foster vi snackar om, och smör är ju viktigt för julbaket; så det är alltså ”knäck” som ska in på lodrätt elva). Här blir det istället till härlig synthpop med glittrande synthslingor, samtidigt som det ändå blir pampigt med sina stora slagvek och Vangelis-synthar. För mig blev det en underbar tolkning av denna klassiker, som Skånetrion verkligen förvaltade väl.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011