Den största händelsen i första deltävlingen av Melodifestivalen var väl ändå att gruppen A-Teens återförenades för kvällen. Marie Serneholt, Sara Lumholdt, Dhani Lennevald och Amit Paul gick ut på scenen i Malmö Arena och körde ett medley av låtarna Mamma mia, Upside down, Floorfiller och Gimme! Gimme! Gimme! (a man after midnight).

Popmuzik Lover Patreon

Just ordet ”Teens” kanske känns fel idag, men jävlar vad kul att få se gruppen på scenen igen. De var ju ändå den stora svenska popgruppen när det begav sig i slutet av 90-talet och de har ju trots allt gjort en hel del roliga singlar, som sträcker sig bortom ABBA-låtarna. Personligen är jag ju sjukt svag för låten Closer to perfection och gruppens cover av Nick Kamens I promised myself.

Lördagens framträdande i Melodifestivalen var gruppens första på 18 år och det känns ju svårt för SVT att toppa detta under programmets gång. -Vilka mer grupper ska de gräva upp under programmets gång tro? Men detta kanske betyder att A-Teens får ta just ABBAs plats i Eurovisionfinalen till våren..? Den som lever får se.

Om du missade framträdandet kan du se det här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011