Vi närmast oss jul med stormsteg. Då passar det ju bra att Permer vill sätta i oss rätt julstämning med en sprillans ny jullåt såhär i elfte timmen.

Favoriter Apple Music

Snow Snow (Snow) heter den och kan nog lättast beskrivas som jullåten Danny Elfman hade gjort om han kom från Göteborg och drömde om snö. Det är definitivt tvära kast mellan mörker och lekfullhet, där versen är vemodigt nostalgisk medan refrängen exploderar i ett färgstarkt glitter av synthpop. Det är annorlunda och härligt på samma gång. Sedan ett extra plus för det fina vinteromslaget till singeln.

”Det är en dröm. Drömmen om snö. Drömmen om kärlek. Familj. En öppen spis. Det är bara en dröm. Men den digitala basen är verklig.”

Permer
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011