På Lettlands gator ser vi elektroniska indiepop artisten BAIBA röra sig artistiskt till nya singeln Come Around. Egenproducerad och karakteristiskt ger hon känslomässigt djup och ärlighet. Låten beskriver en situation tagen från en relation, där en (eller båda) känner sig ovissa inför för vem de är. Att förlora sig själv i en relation kan troligtvis många känna igen sig i. Men här sänder samtidigt Babia budskapet om att vara sann mot sig själv och förbli den man är. 

Dolby Atmos

” Den här låten ska inte vara ledsen. Alla känslor som är sunda kan leda till acceptans och kärlek till vem vi är. Alla konstiga, unika och kanske för vissa människor oälskade bitar av oss utgör en personlighet. Så jag ville att den här låten skulle vara kraftfull, lämna oss med en känsla – vi är alla olika och konstiga och lite tokiga på våra sätt och det är ok ’’.

BAIBA

Artistens utryck är unikt och varje ord hon sjunger känns på riktigt. De elektroniska produktionsvalen är helt klart bekanta, men med hjälp av mystik skapas bitvis ett spöklikt ljudlandskap. Evolutionen av artistens sound har varit en process som utvecklats under flertalet år. Från början fanns mestadels mörker och melankoli som sedermera övergick i nyfikenhet gentemot elektronisk popmusik. Fortsatt mystiskt kombinerar hon nu mera ärliga texter med dansbara beats och experimenterar med atmosfäriska ljud och djupa basar. Ni hör och ser Come Around här. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.