Efter att ha släppt två EP på engelska där hon själv skötte all sång, var det en vän som bad Sarah Mannheimer att skriva en duett. Sagt och gjort. Sarah skrev låten Tätt intill mig som då inte bara blev en duett, utan även hennes första låt på svenska.

Skicka in din musik

Vid sin sida denna gång har Sarah Christian Bruzelius, som du också hör i bloggen tidigare. Christian står för produktion, arrangemang och spelar samtliga instrument på låten, samt då sjunger tillsammans med Sarah.

Resultatet är en fin ballad om livets skiftningar och det hopp som behöver spegla vägen framåt när den inte riktigt känns. Tätt intill mig inleds i ett långsamt gemak medan de båda sångarna delar på meningarna. Sedan blommar låten ut i en riktigt fin refräng där sångarnas röster och harmonier verkligen gifter sig.

Om du uppskattar denna typ av mer mogen pop så tycker jag du ska bokmärka Popmuzik och lägga en genväg till sidan på din mobils hemskärm. Klicka bara på delningsknappen i din webbläsare, välj ”Lägg till på hemskärmen”, klart. På det viset påminns du att besöka Popmuzik regelbundet och kan upptäcka fler låtar som Tätt intill mig, då jag uppdaterar bloggen med nya musiktips varje dag. Tack.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011