Andra singeln från artisten JULAPINK heter Baby Blues och är en popballad som jämför känslan av en relations uppbrott med att krascha. Artisten beskriver det som att låten representerar ögonblicket när två inser att de måste bli en och plötsligt ser sitt liv passera förbi.

Låten öppnas med ett akustiskt piano och JULAPINKs känslosamma stämma när hon sjunger att hon borde vara skottsäker vid det här laget. Trots att det förhållande hon krampaktigt hållit fast vid orsakat så mycket smärta önskar hon att det ska förbli. Istället för att se det som bådas fel börjar hon omedelbart rannsaka sig själv och ifrågasätta vad hon gjorde för att sluta ge honom fjärilar i magen.

Producerat av artisten själv är detta en imponerande andra singel. Mjuka pads och softa trummor skapar den perfekta stämningen för att berättelsen ska komma fram. Det faktum att JULIAPINK skriver, producerar, ger ut och framför sin egen musik gör henne representativ för det moderna artisteriet. Hon äger hela den kreativa processen och kontrollerar sin image själv. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.