Himlen Bror bjuder in sin vän DK FOX för att ge oss den lysande singeln TV.
Här bjuder de båda herrarna från Västkusten oss på en lekfull indiepop-pärla med psykedeliska inslag vars galet snygga arrangemang och melodier sätter sig som en spik i planket. Helt klart en låt som är omöjligt att inte älska och dansa loss till, jag lovar.

Popmuzik Lover Patreon

Om arbetet med låten berättar Himlen Bror för bloggen:

”Vi skojade runt med ett gäng synthar, drack ett par öl, och hela vibben blev till slut både melankolisk och upplyftande lättsam på samma gång. Texten berör känslan man kan få under mörkare stunder när livet känns monotont och meningslöst. Jag brottades en del med det exempelvis under pandemin och eventuellt kan någon mer än jag relatera till det.”

Du ser musikvideon till detta musiksamarbete här nedan.

Följ Himlen Bror på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011