Samspelet mellan bas, shaker och funkiga gitarrer förtjänar i sig en hyllning. Lägger vi dessutom till vokaler och syntar får någon form av utmärkelse för utsökt och välavvägd indiepop skapas. Stockholmsbaserade The Parade debuterar med den skimrande singeln I’m a Dreamer och sätter tydligt sitt namn på kartan över mycket lovande band. Med sitt drömska sound och unika uttryck förs lyssnarna till en värld av ungdomlig optimism och gränslösa drömmar. Helheten andas 90-tal och blandar skickligt indiepop, danspop och elektroniska musik. Du som älskar akter som Saint Etienne och The Embassy kommer definitivt att uppskatta detta.

Nordiska Favoriter

I mitt tycke kan i vissa fall regelrätt indie sakna en catchy och approachable vibe. The Parade fångar dock essensen av två världar och tilltalar både den svåra finsmakar-indien och lättsamma popfantasten. Lekfullhet och kreativitet är ledorden i en låt som skrivits som hyllning till tiden då musiktidningar var värdefulla ägodelar och skivbutiken var en trygg tillflykt för tonårsdrömmare. Stark start på en troligtvis ännu starkare karriär!

The Parade

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.