De senaste dagarna har Måneskin gjort sitt bästa för att sätta eld på Instagram med en serie sensuella foton. Rubriken har varit konsekvent och lytt ”Varför så het?” där vi kunnat de de fyra bandkamraterna nakna och svettiga. De privatare delarna har de haft den goda smaken att täcka av strategiskt placerade knän och lår (något måste ju lämnas åt fantasin), och i fallet med Victoria, hennes egen hand och svarta stjärnor. Tungt markerad svart eyeliner och tjock mascara intensifierar deras hungrande, smått pillemariska sexiga blickar. Det är tydligt att bandet döljer något från oss, så med all sannolikhet komma en hel del musik framöver. 

Svensk Pop

Med tanke på det visuella retande jag precis talat om är det ingen överraskning att MAMMAMIA inte bara nickar till sex, utan är tre minuter av explosionsartad poprock med klimax i fokus. Över pulserande rytmer och riffiga gitarrslingor visar de varför de utsetts till en hypermodern rock-grupp. Damianos raspiga röst bär på så mycket karaktär och ID att den är omedelbart igenkännbar. Extra charmig är raden ”De frågar mig varför jag är så het, för jag är italienare.”. Ta en lyssning och kom i stämning inför helgen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.