Glöm bort ditt ex! Det kan vara lättare sagt än gjort för vissa. Vad som kan mildra eventuell ångest, frustration och få en att glömma är faktiskt musik. Så Theo Sawyer från Nya Zeeland gör sitt bästa för att hjälpa till genom att ösa på med en rockpop-låt i Forget your ex. Live-trummor och en knivskarp stämma skriker ut en hookig refräng som får vem som helst att vilja släppa taget om motvilliga känslor och kasta sig ut igen.

Nordiska Favoriter

”Forget your ex är en låt tillägnad dem som tvekar att ta språnget tillbaka till dejtingens ibland skrämmande värld. Men det finns samtidigt en viss spänningen i att träffa någon ny. Den här låten är till dig som vill dyka tillbaka in, uppleva nya saker och inte har någon rädsla för att leva dittbästa liv.”

Theo Sawyer

Med Forget your ex debuterar denna 22-åriga artist från Auckland. Artisten själv är inspirerad av akter som The Beatles, Led Zeppelin, Queen och Motown. Just de mer rockiga akterna kan vi allt höra i debuten. Det känns ju som denna debut kan få öron runt om världen att upptäcka Theo och hans musik. Eller vad säger du?

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.