Glöm bort ditt ex! Det kan vara lättare sagt än gjort för vissa. Vad som kan mildra eventuell ångest, frustration och få en att glömma är faktiskt musik. Så Theo Sawyer från Nya Zeeland gör sitt bästa för att hjälpa till genom att ösa på med en rockpop-låt i Forget your ex. Live-trummor och en knivskarp stämma skriker ut en hookig refräng som får vem som helst att vilja släppa taget om motvilliga känslor och kasta sig ut igen.

Skicka in din musik

”Forget your ex är en låt tillägnad dem som tvekar att ta språnget tillbaka till dejtingens ibland skrämmande värld. Men det finns samtidigt en viss spänningen i att träffa någon ny. Den här låten är till dig som vill dyka tillbaka in, uppleva nya saker och inte har någon rädsla för att leva dittbästa liv.”

Theo Sawyer

Med Forget your ex debuterar denna 22-åriga artist från Auckland. Artisten själv är inspirerad av akter som The Beatles, Led Zeppelin, Queen och Motown. Just de mer rockiga akterna kan vi allt höra i debuten. Det känns ju som denna debut kan få öron runt om världen att upptäcka Theo och hans musik. Eller vad säger du?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011