Göteborgs synthpop-storheter Francesca e Luigi står redo att släppa en ny EP!
Dirty Disco EP 1 heter den och släpps den 22:a Oktober. Först ut från EP:n är den kaxiga och självklart lysande singeln Go before you fucking waste it.

Nordiska Favoriter

Här bjuder duon oss på en skön synthproduktion med starkt driv i både melodin och de dansanta beaten. Perfekt låt att fira in de borttagna restriktionerna med och bara dansa natten igenom till.
Personligen skulle nog säga att detta är en av de bättre singlar duon släppt till dagens datum och det bådar ju gott inför kommande EP:n.

Nu är videon till Go before you fucking waste it släppt
Följ duon igenom Göteborgsnatten där vi bjuda på snygga poseringar och fyndiga tecknade inslag. Med andra underhållande och väldigt passande låten.
Kolla in här nedan.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.