Mumford & Sons är tillbaka med sitt första släpp på fem år! Till min förtjusning och förvåning samarbetar de med popgeniet Pharrell Williams för att skapa en gospel-inspirerad folkrockexplosion. Beatet är simpelt och takten rör sig inte speciellt mycket under lyssningen – men det har absolut ingen betydelse. Budskapet går rakt igenom lurarna och top-linen påminner om det sound som gjorde gruppen så omåttligt populär 2009. På inspelningen hör vi en 6-mannakör som härstammar från olika indianstammar i USA och Kanada. Låten premiärspelades på Paris fashion week under Louis Vittons modeshow där Pharrell själv var creative director för kollektionen och bandet satt front-row.

Popmuzik Podcast

Om samarbetet säger Pharrell att det är något han velat utforska i flera år men inte fått chansen att göra förrän nu. Han har fascinerats av bandets sound och har velat lägga sin egen touch över deras ”träiga” sond något han fått möjligheten att göra på Good People.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011