Mumford & Sons är tillbaka med sitt första släpp på fem år! Till min förtjusning och förvåning samarbetar de med popgeniet Pharrell Williams för att skapa en gospel-inspirerad folkrockexplosion. Beatet är simpelt och takten rör sig inte speciellt mycket under lyssningen – men det har absolut ingen betydelse. Budskapet går rakt igenom lurarna och top-linen påminner om det sound som gjorde gruppen så omåttligt populär 2009. På inspelningen hör vi en 6-mannakör som härstammar från olika indianstammar i USA och Kanada. Låten premiärspelades på Paris fashion week under Louis Vittons modeshow där Pharrell själv var creative director för kollektionen och bandet satt front-row.

Svensk Pop Apple Music

Om samarbetet säger Pharrell att det är något han velat utforska i flera år men inte fått chansen att göra förrän nu. Han har fascinerats av bandets sound och har velat lägga sin egen touch över deras ”träiga” sond något han fått möjligheten att göra på Good People.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011