Då var det dags för ännu en debutant här i bloggen.
Ellen Torres är född och uppvuxen i Tyresö, söder om Stockholm. Hon har skrivit låtar sedan hon var 11 år gammal och har även studerat på Rytmus i Stockholm.
2019 flyttade Ellen till Brighton där hon studerar låtskrivarlinjen på BIMM Brighton.

Popmuzik Popcast

Just nu jobbar Ellen på sin debut-EP som släpps i början av våren 2022. Först ut från den är den är singeln Settle. En låt som bjuder på vemodig singer-songwriterpop där Ellen sjunger om att befinna sig i ett ohälsosamt förhållande och att man känner det är dags att gå vidare. Att du helt enkelt känner att du förtjänar så mycket bättre än det du fått.
En känsla som jag tror många tyvärr hamnar i. Att ens förhållande inte hjälper en att växa utan istället spär på ens självtvivel och mest gör en sårad.

En vacker tankeställare och låt, som du kan lyssna på här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.