Då var det dags för ännu en debutant här i bloggen.
Ellen Torres är född och uppvuxen i Tyresö, söder om Stockholm. Hon har skrivit låtar sedan hon var 11 år gammal och har även studerat på Rytmus i Stockholm.
2019 flyttade Ellen till Brighton där hon studerar låtskrivarlinjen på BIMM Brighton.

Följ på Apple Music

Just nu jobbar Ellen på sin debut-EP som släpps i början av våren 2022. Först ut från den är den är singeln Settle. En låt som bjuder på vemodig singer-songwriterpop där Ellen sjunger om att befinna sig i ett ohälsosamt förhållande och att man känner det är dags att gå vidare. Att du helt enkelt känner att du förtjänar så mycket bättre än det du fått.
En känsla som jag tror många tyvärr hamnar i. Att ens förhållande inte hjälper en att växa utan istället spär på ens självtvivel och mest gör en sårad.

En vacker tankeställare och låt, som du kan lyssna på här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Covered PSB
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011