Griffin Robillard från Brooklyn ger oss här härlig mix av pop och rock i form av singeln The Door. Älskar detta klassiska arrangemang på låten som liksom slungar oss tillbaka till den mer eleganta delen av 60-talet och artisten framför något som kan liknas en glömd Roy Orbison-låt. För visst för man just den känslan av detta?

DOLBY ATMOS

The Door i sig är en klassisk breakup-låt producerad av Emmett Kai. Att de även nämner regissören David Lunch i presentationen känns även det helt rätt. Skulle absolut kunna tänka mig att denna låt tillhörde soundtracket till filmen Wild At Heart. Det hade ju passat så bra!

Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011