Den amerikanska sångaren Lauv ser möjligheter i en speciell person på nya singeln Potential. En låt där frågan är om den där vänskapen kan bli till något annat och vad jag kan läsa av Lauvs tankar så vill i alla fall han att det hela tas till en ny nivå.

Följ på Apple Music

Låten inleds med en gitarr för att sedan bli skönt medryckande i sina rytmer och melodier. Det är bra radiopop som definitivt lär funka i din spellista. Sedan gillar jag Lauvs uttryck i sin röst. Känns som en hit, helt klart.

Videon till Potential är regisserad av Luke Orlando. I den får vi se sångaren slitas mellan olika personer innan han tillslut fastnar för en kille som verkar få hans hjärta att slå extra hårt och som han ser stora möjligheter i.

På Instagram skrev Lauv om sin komma-ut process:

”Jag tillbringade större delen av mitt liv med att tro att relationer inte fungerade eftersom jag hade anknytningsproblem (vilket mycket väl fortfarande kan vara sant!!! men låt oss komma till det en annan gång…) men i princip lämnade jag alla personer jag dejtade efter att ha blivit orolig och känna att något var fel, eller saknas, eller som att jag inte kunde vara mig själv
Blickar tillbaka på mig själv som barn när jag trodde att jag var gay och att jag också blev retad i skolan av folk som bara antog att jag var som ett litet mesigt barn (ledsen). Hur som helst. Äntligen, runt 29 års ålder, har jag åter öppnat dörren till den del av mig själv som känner för… män.”

Du hittar dagligen nya musiktips i bloggen från stora namn till artister som precis börjat sin väg mot stjärnorna. Om du tycker Popmuzik behövs som plattform att upptäcka ny musik på får du gärna stötta mitt jobb som Patreon. Det gör det möjligt att driva bloggen vidare som den enda musikblogg i Sverige som uppdateras dagligen med ny musik. Tack.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011