Sångaren, låtskrivaren och producenten Wonho, släppte i veckan sitt andra mini-album Blue Letter. Utnämnd av Rolling Stone som sångaren som får hjärtan att slå lika snabbt som han bryter stereotyper, fortsätta han sin uppåtgående bana över hela världen med släppet av nya EP:n. I låten Blue jämförs isoleringen från världen under pandemin med det blå havet och vi får ett uppriktigt brev från Wonho som visar hans äkta, innersta tankar och råa känslor. Det är en härligt funkig poplåt med hoppfullt budskap. Här uppmanar han andra att dela med sig och berätta om känslorna de känt under förra året. Håll min hand när du är redo, sjunger artisten vid ett flertal tillfällen. Med två versioner av låten en på koreanska och en på engelska ska Blue fungera som ett ljus i slutet av tunneln. Tillhörande musikvideon gjordes i avsikt att berätta för sina fans att även de tråkigaste dagarna i livet kan förvandlas till de ljusaste stunderna genom fantasi. 

POPMUZIK LOVER 2

”Att känna sig blå betyder att man känner sig deprimerad, eller hur? Jag ville prata om att känna sig deprimerad och hur det är viktigt att acceptera det som det är och sedan ta dagen som den kommer. Jag vill säga att du inte är ensam om du någonsin känna dig blå eller deprimerad.”

K-pop inspirerat och funkigt verkar det vara den här typen av sound som gäller i just denna genre. Hey, det är ganska medryckande och härligt. Med tanke på mängden bar överkropp som visas i alla artistens videos känns det som att kropp och utseende kanske även spelar lite roll i artistens universum. Kika in själva. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011