Sångaren, låtskrivaren och producenten Wonho, släppte i veckan sitt andra mini-album Blue Letter. Utnämnd av Rolling Stone som sångaren som får hjärtan att slå lika snabbt som han bryter stereotyper, fortsätta han sin uppåtgående bana över hela världen med släppet av nya EP:n. I låten Blue jämförs isoleringen från världen under pandemin med det blå havet och vi får ett uppriktigt brev från Wonho som visar hans äkta, innersta tankar och råa känslor. Det är en härligt funkig poplåt med hoppfullt budskap. Här uppmanar han andra att dela med sig och berätta om känslorna de känt under förra året. Håll min hand när du är redo, sjunger artisten vid ett flertal tillfällen. Med två versioner av låten en på koreanska och en på engelska ska Blue fungera som ett ljus i slutet av tunneln. Tillhörande musikvideon gjordes i avsikt att berätta för sina fans att även de tråkigaste dagarna i livet kan förvandlas till de ljusaste stunderna genom fantasi. 

”Att känna sig blå betyder att man känner sig deprimerad, eller hur? Jag ville prata om att känna sig deprimerad och hur det är viktigt att acceptera det som det är och sedan ta dagen som den kommer. Jag vill säga att du inte är ensam om du någonsin känna dig blå eller deprimerad.”

K-pop inspirerat och funkigt verkar det vara den här typen av sound som gäller i just denna genre. Hey, det är ganska medryckande och härligt. Med tanke på mängden bar överkropp som visas i alla artistens videos känns det som att kropp och utseende kanske även spelar lite roll i artistens universum. Kika in själva. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply