Från första sekund fastnar jag vid rytmen i Try me. När Jorja Smiths avslappnade stämma sedermera påbörjar frasering och top-line står det klart att detta är en återkomst till popscenen som vittnar om stordåd. Låten är producerad av duon DAMEDAME*, vi hör orientaliska trummor och en svulstig ljudbild. Inspirationen kommer från Jorjas starka övertygelse om att sätta sig själv först i en värld som har många åsikter. Ens egna kritik menar sångerskan är god nog och man behöver höra det även från andra.

Följ på Apple Music

Släppet kompletteras av en tillhörande musikvideo regisserad av Amber Grace Johnson.
Inspelad runt Marseilles, Frankrike speglar videoklippen en plats för skönhet och fara, för frustration och envist motstånd något som fångar den känsla Jorja vill förmedla genom text och musik.

Om den nya musikaliska eran som påbörjas genom Try Me säger artisten:

”Jag gillar den här världen som jag precis har kommit in i och jag håller fortfarande på att förstå saker. Det är viktigt att alltid försöka bli den bästa versionen av sig själv. Det här är första gången jag släpper musik som jag kan koppla an till.”

Jorja Smith

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011