Grant Knoche har påträngande tankar och det är hett som fan.
Den unge independentartisten från Los Angeles gjorde med singeln Intrusive thoughts en sexig klubblåt som verkligen är till för att dansa nära någon och spela ut sina lustar på dansgolvet – eller i sängkammaren.

Följ på Apple Music

Singeln Intrusive thoughts släpptes i Mars förra året. Låten var sedan även med på Grants album I Could Die Just Thinking of Us från i höstas, Men det är först nu som sångaren spelat in en musikvideo till låten, och den är minst lika sexig.

Grant är i en dansstudio och när musiken kör igång spelar regissören Thales Banzai och Tori Caro mycket med speglarna samt en händer som visar åtrå till Grant. Efter en stund blir förvandlas allt till en dansuppvisning med Grant i centrum av alla dansare. Det är minst lika ångande som det inbjudande singelomslaget skulle jag säga. För koreografin står Tori Caro och Derek Piquette.

Jag tänker att de inspirerats en aning av Troye Sivans heta video till singeln Rush och det är definitivt dags för killar att vara sexiga i videor. Att vara cool och stöddig är så 1900. Nu är det sex och åtrå som gäller. Tack så mycket.

Om du gillar att upptäcka nya låtar och musikvideor i bloggen får du gärna stötta Popmuzik som Patreon. Det är ett fint sätt att stötta jobbet som görs med att lyfta fram artister från hela världen och ge dig daglig musikinspiration. Du kan bli Popmuzik Liker för så lite som 12 kronor i månaden eller Popmuzik Lover för 32. Din hjälp gör vekrligen skillnad för att driva bloggen vidare som den enda musikblogg i Sverige som ger dig nya inlägg varje dag.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011