Fantastiska Brother Leo är tillbaka i bloggen och ger oss sin helt nya singel Naked. Är det bara jag eller låter inte det här lite som Prince och George Michael? Oavsett är jag lika hooked på låten som sångaren verkar vara på den person han sjunger om. Här får vi funkiga rytmer blåsorkester och en hel del fantastisk falsett. Det andas soul, pop och till viss del även R&B. Stor eloge till de snygga körerna och ad-libsen som Brother Leo fått till rakt igenom låten. Perfekt mängd textur för att hålla mig intresserad och underhållen rakt igenom lyssningen. 

Skicka in din musik

Under den gångna veckan har artisten delat med sig av en mängd alternativa artwork på sociala medier som eventuellt skulle kunna agera omslag till singeln. Det har varit hela tiden varit tydligt att låten handlar om intimitet och samspelet mellan två människor. Men när vi nu får höra singeln i sin helhet står det klart att den spänning artisten talar om är sensuell och ganska sexuell va? Men jag vill lika mycket få det till att ”När jag är med dig är jag naken” är en metafor för att känna sig blottad känslomässigt inför sin andra part. Och att ha den tryggheten till någon annan är ju något alla är förtjänta att känna. 

Ni hör ännu en grym singel från Brother Leo här i bloggen! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011