Attityd och återigen attityd! Piper 57 golvar oss med den grymma singeln Should’ve been a dick to you. Insvept i läcker pop-produktion och subtilt mörker är den aktuella låten en omedelbar hit. Känslorna sångerskan spänner över är ilska, besvikelse och hämnd.

Popmuzik Podcast

”Jag tror inte på att vara vänner efter ett misslyckat förhållande. Speciellt inte om den personen behandlade mig som en soptunna. Jag vet att han känner sig skyldig över vad han gjorde och jag vet att han försökte så hårt att inte vara den elaka killen men NEJ jag vill inte vara vänner, jag vill vara din största mardröm.”

Piper 57

Genom att blanda dramatik med högt flygande känslor skapas en trollbindande lyssning. Texten är bokstavlig och ofiltrerad men samtidigt väldigt befriande i sin enkelhet. Det går absolut inte att misstolka Piper och det gör samtidigt singeln till den ostoppbara bop den är. I mitt tycke är detta en låt som kan ta musikskaparen till de riktigt stora scenerna.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011