Attityd och återigen attityd! Piper 57 golvar oss med den grymma singeln Should’ve been a dick to you. Insvept i läcker pop-produktion och subtilt mörker är den aktuella låten en omedelbar hit. Känslorna sångerskan spänner över är ilska, besvikelse och hämnd.

Apple Music

”Jag tror inte på att vara vänner efter ett misslyckat förhållande. Speciellt inte om den personen behandlade mig som en soptunna. Jag vet att han känner sig skyldig över vad han gjorde och jag vet att han försökte så hårt att inte vara den elaka killen men NEJ jag vill inte vara vänner, jag vill vara din största mardröm.”

Piper 57

Genom att blanda dramatik med högt flygande känslor skapas en trollbindande lyssning. Texten är bokstavlig och ofiltrerad men samtidigt väldigt befriande i sin enkelhet. Det går absolut inte att misstolka Piper och det gör samtidigt singeln till den ostoppbara bop den är. I mitt tycke är detta en låt som kan ta musikskaparen till de riktigt stora scenerna.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.