Välkommen in i Amazonas djungel när John Moods ger oss tredje singeln från sitt kommande tredje album The Great Design. Här får vi ett Peter Gabriel-inspirerat spår med mjuk produktion och högt svävande känsla. Anyone förtydligar sångarens sound som han själv kallar för andlig-romantisk outsiderpop. Andligheten återfinner vi i artistens många filosofiska teman gömda i hans texterna. 

Följ på Apple Music

Alla är en låt som låter som en dimmig, ångande dagdröm. Det börjar i Amazonas, en plats för min längtan, mina rädslor och drömmar. Vaggan för många livsformer och fantastiska mönster som över tid och rum vågat sig in i vår moderna värld. När du minst anar det kulminerar Anyone i en kör som sänder ett budskap om förtroende och hopp in i den process som mänskligheten går igenom och den säkra destinationen av att allt är på väg…”

John Moods

Som att vaggats in i trygghetens famn är Anyone rogivande och försätter en i ett tillstånd av eftertänksamhet och tacksamhet till vår jord. Tillhörande musikvideo med bilder av naturens många under ser ni här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.