Det var tidigare i somras som Niklas Lock, tidigare ena halvan av duon Dream Lake, släppte solodebuten You and I under sitt nya musikprojekt Willar. Nu är det dags att följa upp den singeln viket artisten gör med River of joy. Än en gång blir det skön och behaglig surf-drömpop med mjuka gitarrer, och stämningsfulla harmonier samtidigt som Willar sjunger om en person vars närvaro får tiden att stanna upp och upplevas evig, samt det fina som skapas tillsamman.
Låten i sig känns som ett soundtrack till att sitta på en klippa och se ut över havet medan solens sista strålar badar över vattenytan. Kanske det är precis den platsen Willar föreställde sig att man satt tillsammans med den där speciella någon som skapar en känsla av lycka.

Favoriter Apple Music
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.