Den Fricky vi alla lärt känna är på väg att ändra skepnad. På nya singeln Nattbuss tar han farväl av sitt förflutna och välkomnar en ny era. Liksom titeln antyder är detta en låt som är att betrakta som ett resa genom natten. För artistens del innebär låten en transportresa mot vad som komma ska. 

Popmuzik Lover Patreon

“Känslan jag hade i min kropp gifte sig perfekt med Joel Kiviaho’s hypnotiserande produktion. Jag skrev texten på 30 minuter på väg hem från studion, på nattbussen. Jag har svårt att beskriva vad den handlar om, men det är en låt som har gett mig ljus när natten varit kall och mörk. På ett sätt betyder låten mer för mig utanför kontexten av själva innehållet. Den har lett vägen till en massa liv och lust och inte minst fler låtar.”

Fricky

Det aktuella släppet är producerat av Joel Kiviaho vars drömska ljudbild adderar en ny dimension till Frickys sound. Nattbuss andas i mina öron road trip-soundtracket för sommaren 2023.

Den 13:e April släpptes videon till Nattbuss och är regisserad av Jens Nilsson. Här kan vi följa Fricky genom Stockholmsnatten.

Fricky

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011