Da Buzz har levererat hits under hela 2000-talet.
Från Do you want me och Alive via Last goodbye till Wanna see you dance, det är en ganska imponerade katalog med låtar gruppen från Karlstad gett oss.

Favoriter Apple Music

Efter albumet Wanna See You Dance With Me 2021 är det nu dags att kratta inför kommande sjunde albumet, som släpps i Augusti.
Först ut från albumet är singeln I can’t help falling for your love och jag kan bara säga en sak: wow!
Refrängen är för mig popmagi med den där tydliga känslan av vilja sjunga med. Det är lite drömliknande och härligt romantiskt över det hela. Sedan kan man ju aldrig motstå en tonartshöjning.
Det känns som Per Lidén och Annika Thörnquist vill hålla publiken som varit med från början med en mogen och nostalgisk känsla, samtidigt som de lär hitta många nya fans med mixen av pop och dans. Snyggt!

Jag kopplade upp mig med duon när de var på kryssningsspelning mellan Oslo och Köpenhamn så de kunde berätta lite mer om nya låten, som du kan se här.

Du hör I can’t help falling for your love här nedan.

Da Buzz

Vad tyckte du?
+1
3
+1
4
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011